سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا


50 نوع غذای محلی ایرانی


نویسنده : گوهریان - پریا
محل نشر : همدان
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۲۷
رده دیویی : ۶۴۱.۵۹۵۵
قطع : جیبی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۷۲۵ TX/ف‌لا۹گ۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۷۹-۲۷-۶



همچنین مشاهده کنید