دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


راهنمای کاربرد سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در برنامه ایمنی آب آشامیدنی


راهنمای کاربرد سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در برنامه ایمنی آب آشامیدنی
کد کتاب : ۱۳۸۳۰۷۰
نویسنده : محمد منشوری,احمدرضا یزدانبخش,رامین نبی‌زاده,غلامرضا جاهد,رضاعلی فلاح‌زاده
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۷۰۶۰۳
رده دیویی : ۶۲۸.۱۶۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۲۸
زبان کتاب : فارسی/انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۲۸۲۶-۰۴-۹
موضوع : آب - مدیریت کیفیت,آب آشامیدنی - بهداشت



همچنین مشاهده کنید