سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا


اصول طراحی کارخانه‌های مواد غذایی


اصول طراحی کارخانه‌های مواد غذایی
کد کتاب : ۱۳۰۷۶۰۵
نویسنده : علی معتمدزادگان,رضا اسماعیل‌زاده‌کناری,شبنم حمزه,الهام شکوه‌صارمی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۶۰۲۳۰
رده دیویی : ۳۳۸.۴۷۶۶۴
قیمت : ۳۵۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۷۰
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۶۸۳۲-۶۷-۱
موضوع : مواد غذایی - صنعت و تجارت,مواد غذایی - کارخانه‌ها - طرح و ساختمان



همچنین مشاهده کنید