سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا


استفاده از آب شور در کشاورزی پایدار


استفاده از آب شور در کشاورزی پایدار
نویسنده : عابدی - محمدجواد... [و دیگران] -
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۱۳
رده دیویی : ۶۳۱.۵۸۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴۰
نوع اثر : غیره
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : S۶۱۹/آ۴ف‌لا۵
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۴۰۲۶-۶-۷

کتاب حاضر با جداول و نتایج حاصل از آمارگیری وضعیت منابع آب, جمعیت و غذا در ایران و جهان آغاز شده, به دنبال آن مشخصات کیفی آب شور به منزله بخشی از منابع آب آبیاری, تشریح می‌شود .در کتاب همچنین رودها, دریاچه‌ها, مخازن و منبع آب شور کشور معرفی شده به نمونه‌هایی از بهره‌برداری منابع آب شور در کشاورزی ایران و جهان اشاره می‌شود .در بخشی از کتاب جنبه‌های زیست محیطی استفاده از آب شور در کشاورزی آبی, همچنین تاثیر آبیاری در مشخصه‌های کیفی خاک گیاه بررسی شده و در پایان رهنمودهایی در خصوص مدیریت بهره‌برداری بی‌خطر از آب شور درج گردیده است .


همچنین مشاهده کنید