چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا


اصول رعایت بهداشت در واحدهای صنایع غذایی


تاریخ نشر : ۸۴۰۸۱۵
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۲۰۸
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۰۶۰۴-۴-۸
رده دیویی : ۳۶۳.۱۹۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : مظاهری‌تهرانی - مصطفی
نویسنده : حبیبی - محمدباقر
نویسنده : ضیاءالحق - حمیدرضا

اطلاعات این کتاب در باب اصول و شیوه‌ی رعایت بهداشت در واحدهای صنایع غذایی است که مولفان در آن، این مباحث را مطرح ساخته‌اند: 'منابع آلوده‌کننده'، 'عوامل تمیزکننده'، 'روش‌های ضدعفونی کردن'، 'تجهیزات و سیستم‌های تمیزکننده و ضدعفونی کننده'، 'بهداشت فردی'، 'بهداشت آب'، 'رسیدگی به ضایعات'، 'بهداشت شیر و فرآورده‌های آن'، 'بهداشت کارخانجات فرآورده‌های گوشت قرمز و طیور'، 'بهداشت کارخانجات فرآوری محصولات دریایی'، 'بهداشت کارخانجات فرآوری میوه و سبزی' و 'بهداشت در نگه‌داری غلات'.