یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

فوندو بورگی ینون


گوشت راسته گوساله  :  ۱۰۰۰ گرم
سس مایونز  :  ۱ فنجان
کره  :  ۵۰۰ گرم
نمک  :   قدری
این غذا را هرکس برای خود تهیه و صرف می‌کند و چون سر میز طبخ می‌شود احتیاج به چراغ‌های مخصوص الکلی یا الکتریکی که بتوان سر میز قرار داد دارد.
گوشت را به ضخامت انگشت کوچک و به طول دو سه سانتی‌متر خلال می‌کنیم و روغن را روی چراغ کاملاً داغ می‌نمائیم و چنگال را که بهتر است چوبی باشد در قطعات گوشت فرو می‌کنیم و در روغن جوشان می‌زنیم و بعد از چند لحظه بیرون می‌آوریم و در ظرفی که محتوی سسی است که میل داریم و کنار چراغ است فرو می‌بریم و سپس صرف می‌کنیم.


همچنین مشاهده کنید