دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


'کدکس آلیمنتاریوس': اصول و مفاهیم


'کدکس آلیمنتاریوس': اصول و مفاهیم
نویسنده : رجب‌بیگی - مجتبیدیندوست - امین‌هادیعباس‌پور - محمدرضا
محل نشر : کرج
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۲۳
رده دیویی : ۳۶۳.۱۹۲۶۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۹۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/۶/ر۳آ۵
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۹۰۸-۶۶-۰

در این نوشتار, اصول و مفاهیم 'کد کس آلیمنتاریوس' بیان و تشریح شده است. گفتنی است که 'کد کس' به معنای آیین نامه, مقررات, نشانه, و آلیمنتاریوس به معنای مواد غذایی است. به عبارت دیگر کد کس جمع‌آوری و تطبیق بین المللی استانداردهای مواد غذایی و عرضه آن به شکل واحد است. مباحث کتاب عبارت‌اند از: 'پیشینه و مبانی کمیسیون کدکس آلیمنتاریوس', 'فعالیت‌ها و ساختار کمیسیون کدکس', 'مصرف کنندگان, تجارت مواد غذایی و استانداردهای علمی' و 'کدکس غذایی در ایران'.


همچنین مشاهده کنید