شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

خواستگاه‌های تروریسم در "اسرائیل"


خواستگاه‌های تروریسم در "اسرائیل"
سیاست رژیم صهیونیستی مخلوطی از تروریسم وحشیانه و تبلیغات کاذب است. "زیپی لیونی" وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «باید همه در این نکته با هم توافق داشته باشند که تشکیل کشور فلسطینی، تنها بعد از تامین امنیت اسرائیل امکان پذیر است.»
بی تردید، عبارت "امنیت اسرائیل" در سیاست رژیم صهیونیستی کاملا گنگ و ابعاد سه گانه آن غیر قابل شناسایی است. "امنیت اسرائیل" قابلیت گسترش و تغییر در سه بعد طول، عرض و ارتفاع را دارد و این امکان وجود دارد که رشد یا تغییر آن ده ها سال به طول بیانجامد، بدون آنکه به نقطه ثبات برسد.
خالی از لطف نیست که بدانید وزیر امور خارجه آمریکا دختر ایتان لیونی و ساره لیونی، دو عضو برجسته گروه تروریستی "اتزل" است که در سال ۱۹۴۱ به فرماندهی دیوید رازئیل راهی عراق شدند و حاج امین الحسینی را در آنجا ترور کردند.
اتزل به همراه "شترن" که از تروریست ترین و ددمنش ترین گروه های تروریستی به شمار می رفت، کشتار دیریاسین را در تاریخ ۹/۴/۱۹۴۸ به راه انداختند ؛ اما خود زیپی لیونی کار خود را با خدمت در ارتش عبری آغاز کرد. وی که با رتبه افسری در ارتش فعالیت می کرد، به مدت چهار سال در موساد عضویت داشت.
ایهود باراک، وزیر کنونی جنگ رژیم صهیونیستی و نخست وزیر اسبق این رژیم نیز پرونده اقدامات تروریستی اش بسیار درخشان است. این مقام صهیونیستی در امتحان صلح شکست خورده و در زمینه مسائل انسانی و نظامی نیز پرونده سیاهی از خود به جای گذاشته است.
باراک با پوشش زنانه در حمله تروریستی بیروت (۹/۴/۱۹۷۳) که به شهادت سه تن از برجسته ترین رهبران فلسطینی به نام های محمد النجار، کمال عدوان و کمال ناصر انجامید، شرکت کرد. مهارت باراک در حمله تروریستی بیروت به او این اجازه را داد تا کار نظارت بر شیوه اجرای حمله دریایی، هوایی و زمینی که برای ترور ابوجهاد طراحی شده بود، را بر عهده گیرد.
صهیونیست ها و هواداران آنها، برای تمجید از بن گوریون وی را به عنوان "پیامبر مسلح اسرائیل" می خوانند و حال آنکه اقدامات وی نشانگر آن است که وی پیامبر تروریست و دروغگوی "اسرائیل" است. این را بدانید که ما جهت اهانت به بن گوریون این حرف را نزدیم ؛ بلکه واقعیت ها نشانگر آن است.
در حقیقت بن گوریون، این پیامبر تروریست رژیم اشغالگر قدس بود که دستور حمله به روستای قبیه و کشتار مردم آنجا را به آریل شارون، فرمانده یگان تروریستی ۱۰۱ داد و شارون نیز در شب ۱۴ و ۱۵/۱۰/۱۹۵۳ به این روستا حمله کرد و به تخریب منازل مسکونی که ماوای کودکان، سالمندان و زنان بی پناه فلسطینی بود، اقدام ورزید که نتیجه آن نیز تخریب ۴۵ منزل و قربانی شدن ۶۹ نفر بود که بیشتر قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می دادند.
بعد از آنکه شارون دست به چنین جنایتی زد، این پیامبر دروغگو چه گفت؟ بن گوریون با صدور بیانیه ای دروغین مدعی شد که این اقدام ربطی به ارتش عبری ندارد ؛ بلکه شماری از ساکنان شهرک های صهیونیست تشین که از تجاوزات روستانشین های فلسطینی به تنگ آمده بودند، دست به این اقدام زدند.
یک مورخ میانه روی یهودی درباره ادعای باطل بن گوریون می گوید: "این اولین دروغ وی نبوده و آخرین مورد آن نیز نخواهد بود ؛ ولی می توان گفت که این دروغ یکی از زشت ترین و وقیح ترین دروغ های وی به شمار می رود." (آوی شلایم ـ دیوار آهنی ـ ۲۰۰۱)
دانستن این نکته خالی از لطف نیست که تنها این بیروت و تونس نبودند که هدف عملیات های تروریستی رژیم اشغالگر قدس قرار گرفتند ؛ بلکه مصر و عراق پیش از دو کشور اولی هدف اقدامات جنایتکارانه دستگاه های تروریستی رژیم عبری قرار گرفتند که البته تشریح این بحث ما را به سمت توضیح و تبیین زندگی اسحاق شامیر، یکی دیگر از نخست وزیران پیشین رژیم صهیونیستی می کشاند.
آنچنانکه مشخص است شامیر بعد از کشته شدن رئیس گروه تروریستی "شترن" به دست یک پلیس انگلیسی، ریاست این گروه را عهده دار شد. در ژانویه سال ۱۹۴۴ کمیته مرکزی گروه مذکور به ریاست شامیر تشکیل شد و در همان جلسه، وی دستور ترور "لرد موین" از وزرای دولت انگلستان که در قاهره به سر می برد، را صادر نمود و وی را به مانع تراشی در سر راه ورود مهاجران غیرقانونی یهودی به فلسطین و عدم معرفی ضارب انگلیسی ابراهام شترن متهم کرد.
شامیر در جلسه کمیته مرکزی گروه تروریستی شترن برای تشویق افراد جهت ترور "لرد موین" انگلیسی گفت: «اگر فردی می خواهد به سراغ غولی برود، نباید از دمش شروع کند ؛ بلکه در وهله اول باید سرش را نشانه رود. در حال حاضر سر غول کیست؟ همان لرد موین، وزیر کشور و نماینده دولت انگلستان در خاورمیانه است که در حال حاضر در قاهره اقامت دارد.»
به دنبال تشویق های شامیر برای قتل لرد موین، دو تن از اعضای گروه با بر تن کردن لباس سربازان انگلیسی به سراغ موین رفتند، وی را هدف گلوله قرار داده و بی جان در مقابل محل اقامتش در قاهره رهایش نمودند.
جنایت دومی که می توان در پرونده تروریستی شامیر مطالعه کرد، مربوط به ترور کنت برنارد، میانجیگر بین المللی در فلسطین است.
شایان ذکر است که یهشو کوهین، تروریستی که دست به قتل کنت برنارد اقدام ورزید، بعدها به عنوان محافظ شخصی بن گوریون مشغول کار شد و تا آخرین روز زندگی شامیر همراه وی در شهرک صهیونیست نشین "سدی بوکر" ماند.
سوال اینجاست: آیا وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که فارغ التحصیل رشته حقوق دانشگاه عبری بار ایلان است، می تواند در حرف و حدیث خود درباره تروریسم اندکی واقعگرایی را چاشنی کار خود کند.
منبع: مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین
نویسنده: محمد جلال عنایه
منبع : خبرگزاری فارس