شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

خریداری گوشت


خریداری گوشت
هنگام خریداری گوشت به مشخصات ظاهری آن توجه كنید : گوشت باید تمیز و بدون خون مردگی و اثر ضربه ، ذرات خارجی و لكه های غیر طبیعی باشد . دقت كنید كه گوشت باید رطوبت طبیعی خود را داشته باشد . همچنین ، رنگ گوشت باید طبیعی باشد و بوی بدی ندهد . چربی گوشت ، سفت و رنگ آن سفید یا متمایل به سفید است. اگر از گوشت منجمد بسته بندی شده استفاده می كنید ، نباید آثار پارگی در بسته بندی مشاهده شود .
برای تمیز كردن سطح گوشت ، باید آن را با یك پارچه تمیز و مرطوب یا حوله كاغذی پاك كرد ؛ زیرا فرد بردن گوشت در داخل آب یا خیس كردنش ، باعث از دست رفتن طعم و مواد مغذی و معطر گوشت می شود .
منبع : شمیم


همچنین مشاهده کنید