دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
سوفله پنیر
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
سس مایونز : ۲ فنجان
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
سفیده تخم مرغ : ۶ عدد
فلفل : قدری
نمک : قدری
چاشنی هندی : قدری
سس سفید را آماده کرده میگذاریم گرم بماند زرده تخم مرغ را خوب میزنیم کم کم داخل سس سفید میریزیم هم میزنیم دو تا سه قاشق از پنیر را کنار میگذاریم بقیه را داخل مخلوط سس سفید و زرده تخم مرغ میریزیم نمک و فلفل و جوز هندی را اضافه میکنیم سفیده را جداگانه خوب هم میزنیم بهطوری که کاملاً سفت شده از تخم مرغ زنی نریزد - کمی نمک به سفیده میزنیم و مایه زرده و سفیده و پنیر را داخل سفیده میریزیم بهسرعت هم میزنیم بعد مایه را داخل ظرف نسوز متناسبی میریزیم (ظرف باید کاملاً از مایه پر شود) بقیه پنیر را روی آن میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت بههیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای فوق تهیه کرد.
سس مایونز : ۲ فنجان
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
سفیده تخم مرغ : ۶ عدد
فلفل : قدری
نمک : قدری
چاشنی هندی : قدری
سس سفید را آماده کرده میگذاریم گرم بماند زرده تخم مرغ را خوب میزنیم کم کم داخل سس سفید میریزیم هم میزنیم دو تا سه قاشق از پنیر را کنار میگذاریم بقیه را داخل مخلوط سس سفید و زرده تخم مرغ میریزیم نمک و فلفل و جوز هندی را اضافه میکنیم سفیده را جداگانه خوب هم میزنیم بهطوری که کاملاً سفت شده از تخم مرغ زنی نریزد - کمی نمک به سفیده میزنیم و مایه زرده و سفیده و پنیر را داخل سفیده میریزیم بهسرعت هم میزنیم بعد مایه را داخل ظرف نسوز متناسبی میریزیم (ظرف باید کاملاً از مایه پر شود) بقیه پنیر را روی آن میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت بههیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای فوق تهیه کرد.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس دولت حجاب شورای نگهبان دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران بودجه رئیسی
شهرداری تهران هواشناسی تهران شورای شهر شورای شهر تهران سلامت دستگیری پلیس فضای مجازی سیل قتل وزارت بهداشت
قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو خودرو دلار مالیات بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن تورم سایپا
تئاتر سریال دفاع مقدس تلویزیون موسیقی فیلم سینمای ایران بازیگر سریال پایتخت کتاب سینما قرآن کریم
شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه ترکیه طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال سپاهان تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس تراکتور پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک
اپل ایلان ماسک آیفون تبلیغات گوگل مریخ فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی خواب روانشناسی دندانپزشکی آلزایمر هندوانه بارداری مالاریا ویروس