یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ساخت شمع‌های بستنی


ساخت شمع‌های بستنی
این نوع شمع‌ها با استفاده از موم زده شده ساخته می‌شوند. و از موم زده شده همانند خامه می‌توانید شمع‌هائی در انواع مختلف درست کنید.
● مواد و وسایل موردنیاز:
- لوازم موردنیاز ذوب موم
- مخروط بستنی برای شمع یا ظروف تزئینی
- ظرف گود و پهن
- چنگال، قاشق، ملاقه
- همزن دستی
- فتیله: فتیله‌ای که در مرکز آن سیم باشد و آماده کرده
ِ●روش ساخت
۱. موم را طبق توضیحات ذوب موم ذوب کنید.
۲. موم را تا اندازه‌ای که فقط روی سطح یک لایه نازک نمایان شود سرد کنید سپس موم را سریع با همزن دستی بزنید تا مانند خامه کف کرده و بگیرید، اگر موم را سریع بزنید خوب پف می‌کند.
۳. موم زده شده را باید قبل از اینکه سفت شود سریع در ظرف موردنظر خوب بریزید و شمع را بسازید. موم زده شده را در سه روش مختلف می‌توانید به‌کار ببرید اگرچه هنگام انتخاب روش‌ها باید دقت کنید که موم زده شده را باید سریع مورد استفاده قرار دهید و شمع را بسازید.
۳A. موم زده شده را می‌توانید به‌وسیله قاشق در مخروط بستنی (نان بستنی) یا در ظرف موردنظر بریزید. اگر موم زده شده را در مخروط بستنی یا ظرف قرار دادید قبل از اینکه سرد و سفت شود فتیله را قرار دهید.
● نکاتی برای شمع‌های بستنی و دسر
- بعد از اینکه موم را ذوب کردید یک قاشق سوپ‌خوری نشاسته ذرت به ۴۵۰ گرم موم اضافه کنید. در این‌صورت موم بهتر به شمع می‌چسبد.
- در زمان مرحله زدن به هر ۴۵۰ گرم موم یک قاشق سوپخوری مایع ظرفشوئی اضافه کنید این‌کار باعث سفیدتر شدن موم می‌شود.
- موم رنگی زده شده خیلی روشن‌تر از زمانی خواهد شد که در ابتدا بود.
۳d. در این روش می‌توانید شمع را داخل موم زده شده فرو کنید.
۳C. در این روش موم زده شده را می‌توانید با چنگال روی شمع بمالید.
۳b. در این روش موم زده شده را می‌توانید با کاردک روی شمع بمالید
نکته: می‌توانید موم زده شده شفاف را در مراحل ۳d-۳b روی شمع‌ها اضافه کنید.
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید