چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا


Indian Cuisine In Tehran


Indian Cuisine In Tehran
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۱/۱۴
رده دیویی : ۶۴۱.۵۹۵۴
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۸۰
نوع اثر : افست
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۸۴۰-۵۴-۶

کتاب حاضر شامل دستورالعمل طبخ انواع غذاها و نوشیدنی‌های هندی است که به زبان انگلیسی نوشته شده است .مخاطبان این موضوعات را در کتاب پی می‌گیرند : ((انواع آشامیدنی‌ها)), ((پیش غذاها)), ((غذاهایی که با گوشت پرنده و برنج درست می‌شود)), ((سبزی‌ها و انواع غذاها)), ((غذاهای گوشتی)), ((ابزارهای آشپزخانه)), ((غذاهایی که با ماهی و تخم‌مرغ درست می‌شود)), ((چاشنی غذایی و ترشی‌ها)), ((دسرها)), ((ریتاس)) و ((پس غذاها)) .