پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
آشپزخانه ایمن
● روشنایی
روشنایی سقفی نور زیادی برای کل محیط بهوجود میآورد.
لازم است نور پیشخوان، مستقیما از بالای آن بتابد و بهتر است طبقات کابینت، قفسه و گنجهها نیز نور داشته باشند.
● ظروف آشپزی
ظروف پختوپز بهتر است از جنس شیشه، استیل ضدزنگ، چدن یا سفال باشد و نباید از پوشش تفلون یا سایر پوششهای پلاستیکی نچسب باشد.
ظروف سفالی با نقشونگار فقط برای تزئینات استفاده شوند.
لیوانهای مخصوص نوشیدنیهای داغ باید از جنس شیشه باشند. ظروف مخصوص ماکروویو و ذخیره غذا باید از جنس شیشه باشند.
● تهویه
حداقل باید یک پنجره در آشپزخانه وجود داشته باشد. برای تهویه هوا باید فن خروجی وجود داشته باشد و جهت آن مستقیما بهسمت بیرون باشد. فن خروجی و فیلتر آن باید از گردوغبار و چربی تمیز باشد.
● وسایل بزرگ
اجاق گاز باید دارای جرقه سوزنی باشد و نباید شمعک داشته باشد. نوک شعلههای اجاق گاز باید آبی باشد و نباید زرد بسوزد. در ماکروویو باید کاملا کیپ باشد.
اجاق گاز خودبهخود تمیز نمیشود و باید مرتب آن را تمیز کرد.
منبع : روزنامه تهران امروز