دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


مدیریت تغذیه میگو (اصول و روشها)


مدیریت تغذیه میگو (اصول و روشها)
نویسنده : کروز - آندرژ
مترجم : نصیری - حمیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۱/۱۹
رده دیویی : ۵۹۵.۳۸۸
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SH۳۸۰/۶/ک۴م۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۴۵-۴۰-X

در این کتاب طی شش فصل کاربرد علم و فناوری جدید در مدیریت تغدیه میگوها تشریح می‌شود :در فصل نخست کاربرد سینی کنترل غذا در مدیریت تغذیه تشریح شده و به ملاحظات مهم بر روی محتویات سینی و زمان کنترل سینی اشاره می‌شود .در فصل دوم عوامل موثر بر جیره غذایی بر شمرده شده نکاتی درباره دفعات غذا دهی, محاسبه مصرف غذا, رژیم غذایی رشد یا پرواربندی درج می‌گردد .در فصل سوم و چهارم روش‌های توزیع, کنترل و تعدیل جیره غذایی معرفی شده و در فصل پنجم روش‌های نمونه برداری و ارزیابی تولیدات توضیح داده می‌شود .فصل پایانی مشتمل بر نکاتی در باب ثبت گزارش‌ها و سابقه سیر تولید است .


همچنین مشاهده کنید