چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا


غذا و پروتئین‌ها


غذا و پروتئین‌ها
نویسنده : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۹/۲۴
رده دیویی : ۶۱۲.۰۱۵۷۵
قطع : خشتی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : تالیف وترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QP۵۵۱/س۲غ۴
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۹۵-۵۴-X