دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


میکروب‌شناسی مواد غذایی


میکروب‌شناسی مواد غذایی
کد کتاب : ۱۲۰۰۹۸۹
نویسنده : ویلیام‌کارول فریزر,حاجیه قاسمیان‌صفایی,دنیس وستاف
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۸۳۱۲۱۷
رده دیویی : ۵۷۶.۱۶۳
قطع : وزیری
جلد : سلفون
تعداد صفحه : ۶۲۴
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۳۴۲-۳۰-X
موضوع : مواد غذایی - میکرب‌شناسی,مواد غذایی - نگهداری



همچنین مشاهده کنید