یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
مارمالاد خرمالو
مارمالاد یکی از انوع مرباهاست، فقط حالت ژلاتینی دارد.
مارمالاد را می توان به همراه بیسکویت، کمی شیرینی و یا حتی به همراه انواع نان ها مصرف کرد.
● مواد لازم
▪ سه عدد خرمالو بزرگ و رسیده
▪ دو پیمانه شکر
▪ یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین
▪ سه قاشق سوپ خوری آب
▪ یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
● طرز تهیه
خرمالوها را شسته و پوست آنها را جدا کنید. آنها را با چاقو خرد کرده و سپس در دستگاه غذاساز بریزید و له کنید.
حالا خرمالوهای له شده را در داخل قابلمه بریزید و نیم ساعت روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
همزمان در یک کاسه کوچک فلزی سه قاشق سوپ خوری آب ریخته و روی کتری در حال جوش بگذارید.
پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیر مسقیم کاملاً در آب حل شود.
حالا ژلاتین مایع را به خرمالوها اضافه کنید، بعد وانیل را بیفزایید و خوب به هم بزنید. قابلمه را یک ساعت و نیم روی گاز با حرارت ملایم نگه دارید و هم بزنید.
غزل کاوه
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران دولت رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
پلیس تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران هواشناسی سیل کنکور پایتخت زنان آتش سوزی سازمان سنجش
خودرو قیمت خودرو دلار قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا تورم مسکن ایران خودرو قیمت
سریال تلویزیون یمن سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال لیورپول بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا
تبلیغات هوش مصنوعی ناسا اپل سامسونگ فناوری بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات روزنامه
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل