دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


غذا و تغذیه ماهی و میگو: دستورالعمل تهیه غذاهای ترکیبی و استفاده از آنها در پرورش ماهی و میگو


غذا و تغذیه ماهی و میگو: دستورالعمل تهیه غذاهای ترکیبی و استفاده از آنها در پرورش ماهی و میگو
نویسنده : نیو - مایکل
مترجم : متین‌فر - عباسدادگر - شهرام
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۹/۲۷
رده دیویی : ۶۳۹.۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۴۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۲۵۴۴-۶-۳

پرورش دهندگان ماهی و میگو, کارشناسان توسعه و ترویج و دانشجویان رشته شیلات کتاب را با این مباحث مطالعه می‌کنند' .غذا از چه ترکیباتی ساخته شده است', 'چرا بایستی تغذیه صورت گیرد', 'چه غذاهایی را می‌توان در مزرعه استفاده نمود', 'چگونه می‌توان غذای ترکیبی ساخت', 'جانوران مختلف نیازهای متفاوتی دارند', 'نحوه نگهداری غذا', 'مقدار و نحوه غذادهی', 'چگونه می‌توان نتایج غذا دهی را پیگیری و از تجربیات حاصله استفاده نمود', 'چگونه و از کجا می‌توانیم غذاهای ترکیبی مورد نیاز برای ماهی و میگو تهیه کنیم', 'چگونه می‌توان از عهده حل مسائل تغذیه برآمد 'و 'فروش غذای آبزیان .'


همچنین مشاهده کنید