یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی موادغذایی


مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی موادغذایی
کد کتاب : ۱۳۶۱۵۱۶
نویسنده : محمدباقر حبیبی‌نجفی,امیر سالاری,علیرضا ریاضی,پری جانسون-گرین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۶۱۲۲۵
رده دیویی : ۶۶۴.۰۳۴
قیمت : ۲۸۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۰۰
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۳۸۶-۱۶۳-۶
موضوع : مواد غذایی - تکنولوژی زیستی