شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
دلمه و کوکو
دلمه باید تا آخر طبخ از هم نپاشد و کاملاً درسته بماند و مواد داخل آن خارج نشود. برای این منظور باید حرارت زیر دلمه ملایم باشد و مقدار آبی که برای پختن آن مصرف میشود بهتدریج از کنار ظرف دلمه ریخته شود و بعد از پخته شدن آب دلمه باید کاملاً تبخیر گردد. | |
نکته حساس در تهیه انواع کوکو آن است که روغن کوکو باید کاملاً داغ شود بعد مایه کوکو را در آن ریخت و بهتر است در صورت داشتن فر کوکو را در ظرف نسوز تهیه کرد که راحتتر از ظرف جدا شود و در صورت طبخ در روی آتش یا چراغ باید روی در کوکو را مقداری آتش ریخت تا زیر و روی آن برشته شود. در صورتیکه کوکو را نازکتر درست کردیم احتیاج به آتش نیست در آن را میبندیم و حرارت را ملایم میکنیم. برای تهیه کوکو از ظرف تفلون میتوانیم استفاده کنیم. انواع کوکو را میتوانیم در ظرفهای کوچک نسوز یا تفلون آماده کنیم و بدون اینکه آن را ببریم درسته و قالبی در ظرف برگردانیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
گشت ارشاد حماس رئیس جمهور ایران حجاب پاکستان رئیسی دولت سیزدهم امام خمینی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سلامت کنکور عربستان تهران سیل هواشناسی سازمان سنجش اصفهان آتش سوزی شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو دلار تورم قیمت خودرو آفریقا قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا ارز بانک مرکزی ایران خودرو
پایتخت خانواده تلویزیون سریال ترانه علیدوستی فیلم سینمای ایران موسیقی مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین طالبان ایالات متحده آمریکا اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ ماه
مالاریا کاهش وزن استرس سلامت روان آلزایمر زوال عقل