شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

آبگوشت بزباش


ـ مواد لازم:
گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرم
تره فرنگی: ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۲۰۰ گرم
شنبلیله:  ۱۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرم
لیمو عمانی: ۵ عدد
روغن: ۴ قاشق سوپخوری
پیاز: ۱ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق مربا خوری
فلفل: قدری
نمک: قدری
رب گوجه فرنگی: قدری
ـ طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می‌کنیم و می‌شوئیم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار می‌کنیم، تا کمی گوشت بپزد بعد هسته‌های لیمو را بیرون می‌آوریم و داخل آن می‌کنیم سپس سبزی را تمیز و خرد می‌کنیم و با روغن کمی سرخ می‌نمائیم و داخل گوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم گوشت کاملاً بپزد در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه می‌کنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.


همچنین مشاهده کنید