جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

سرکه سیب


سرکه سیب
حتما باید شنیده باشید که روزی یک سیب بخورید و بیمار نشوید. سرکه سیب دارای مواد معدنی بسیاری بوده وعلاوه بر خواصی که سرکه بر روی دستگاه‌های تصفیه کننده خون دارد سرکه سیب نه تنها یک اسید استیک سالم و ملایم است و بر روی کبد و کیسه صفرا اثر فعال کننده دارد بلکه به مقدار قابل توجهی دارای پتاسیم-فسفر-کلرور منیزیم-کلرورسدیم-گوگرد-ویتامین‌های گروه B و ویتامین D می‌باشد. باید گفت این مواد موجود در سرکه سیب موجب طراوت و نشاط سلول‌های بدن شده و می‌تواند دستگاه گوارش را فعال سازد. اثر فوق‌العاده خوبی بر روی هضم مواد چربی-گوشتی وپروتئین دارد.سرکه به طور کلی از ۷ تا ۸ درصد اسیداستیک ترکیب شده است ونیز دارای مقداری اسیدمالیک-اسیدسیتریک-اسیدسولسینیک و اسید تارتریک می‌باشد. اسید نام برده در سرکه محرک سلولهای کبدی فعال کننده سلولهای کبدی می‌باشد و در نتیجه موجب بالا رفتن سوخت و ساز بدن و دفع مواد سمی موجود در غذاها از راه روده‌ها می‌گردد و به این دلیل مواد سمی در خون پایین می‌آید.
این مواد سمی غذائی عبارتند از:اوره-اسید اوریک و چربی خون.بسیاری از متخصصان مواد غذایی بر این عقیده‌اند که مقدار کمی سرکه هر روز باید همراه غذا مصرف شود تا نه تنها ترشحات غدد معده-کبد-لوزالمعده و غده روده‌ها زیاد شده و مواد غذایی خوب هضم شوند بلکه موجب دفع اوره و هضم چربی در خون نیزگردد.سرکه سیب اثری حیاتی در حفظ طراوت بدن دارد.چرا که گوگرد در طراوت پوست نقش مهمی دارد و سرکه سیب دارای گوگرد کافی می‌باشد وکلرور منیزیم که از عوامل حفظ جوانی است در سرکه سیب به مقدار کافی وجود دارد.ویتامین‌های B -کلسیم و فسفر در احساس نشاط و رفع خستگی بدن بسیار موثر است.سعی کنید سرکه سیب و یا هر سرکه دیگری را خالی مصرف نکنید بلکه به روی غذا بریزید و یا آن رابا مقداری آب مخلوط نمایید.یکی از بهترین فرمولها برای درمان چاقی مصرف یک قاشق مرباخوری سرکه سیب در یک لیوان آب ولرم ناشتا می‌باشد.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید