جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
دسر خربزه
خربزه : ۱ عدد
خامه : ۴۰۰ گرم
خاک قند : ۶ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ فنجان
سیب : ۱ فنجان
انگور : ۰.۵ فنجان
وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری
آناناس کنسرو شیرین : ۱ فنجان
ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، گردوی تازه را پوست گرفته، سیب را خرد کرده، کمپوت آناناس را خرد کرده و برای این دسر از خربزه درشت که در حدود ۳ تا ۴ کیلو وزن دارد و کاملاً شیرین و بدون لک است استفاده میکنیم.
خامه را با خامه قند و نصف قاشق چای خوری وانیل مخلوط میکنیم میزنیم تا فرم بگیرد خربزه را میشوئیم و پوست میکنیم به حدی که سفتی پوست به کلی گرفته شود نصف خامه را کنار میگذاریم گردو و سیب و آناناس را با نصف خامه مخلوط میکنیم. خربوزه را به شکل زنبیل درست مینمائیم یعنی مقداری از روی خربزه را به پهنای ۲ تا ۳ انگشت جدا میکنیم دو طرف آن را به قدری که نصف خربزه باقی بماند خالی مینمائیم تخمهای خربزه و لیزی داخل خربوزه را بیرون میآوریم و داخل آن را با خامه و میوه که مخلوط شده پر میکنیم قطعاتی که از دو طرف خربزه برداشتهایم به شکل لوزی میبریم و خربزه را در ظرف قشنگ متناسبی قرار میدهیم و قطعات لوزی خربزه را دور میچنیم و خامه ساده را نصف میکنیم نصف آن را با رنگ مخصوص شیرینی یا کمی ژله رنگی قرمز مخلوط مینمائیم خامه ساده و رنگی را در دو قیف میریزیم و روی خربزه و دسته آن را تزیین میکنیم و مقداری خامه روی قطعات اطراف خربزه میریزیم و با دانههای انگور دسته و اطراف خربزه را زینت میدهیم.
خامه : ۴۰۰ گرم
خاک قند : ۶ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ فنجان
سیب : ۱ فنجان
انگور : ۰.۵ فنجان
وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری
آناناس کنسرو شیرین : ۱ فنجان
ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، گردوی تازه را پوست گرفته، سیب را خرد کرده، کمپوت آناناس را خرد کرده و برای این دسر از خربزه درشت که در حدود ۳ تا ۴ کیلو وزن دارد و کاملاً شیرین و بدون لک است استفاده میکنیم.
خامه را با خامه قند و نصف قاشق چای خوری وانیل مخلوط میکنیم میزنیم تا فرم بگیرد خربزه را میشوئیم و پوست میکنیم به حدی که سفتی پوست به کلی گرفته شود نصف خامه را کنار میگذاریم گردو و سیب و آناناس را با نصف خامه مخلوط میکنیم. خربوزه را به شکل زنبیل درست مینمائیم یعنی مقداری از روی خربزه را به پهنای ۲ تا ۳ انگشت جدا میکنیم دو طرف آن را به قدری که نصف خربزه باقی بماند خالی مینمائیم تخمهای خربزه و لیزی داخل خربوزه را بیرون میآوریم و داخل آن را با خامه و میوه که مخلوط شده پر میکنیم قطعاتی که از دو طرف خربزه برداشتهایم به شکل لوزی میبریم و خربزه را در ظرف قشنگ متناسبی قرار میدهیم و قطعات لوزی خربزه را دور میچنیم و خامه ساده را نصف میکنیم نصف آن را با رنگ مخصوص شیرینی یا کمی ژله رنگی قرمز مخلوط مینمائیم خامه ساده و رنگی را در دو قیف میریزیم و روی خربزه و دسته آن را تزیین میکنیم و مقداری خامه روی قطعات اطراف خربزه میریزیم و با دانههای انگور دسته و اطراف خربزه را زینت میدهیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
طالبان دولت رئیس جمهور توماج صالحی رئیسی گشت ارشاد رهبر انقلاب کارگران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم
کنکور تهران حجاب سیل هواشناسی سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس اصفهان سلامت فراجا وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو مسکن بانک مرکزی ایران خودرو ارز قیمت سکه سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون گردشگری سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر موسیقی
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
غزه اسرائیل روسیه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس چین طوفان الاقصی اوکراین ترکیه عربستان
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس والیبال
تیک تاک همراه اول ناسا اپل فیلترینگ وزیر ارتباطات مایکروسافت عیسی زارع پور
مالاریا کاهش وزن پیری سلامت روان داروخانه