جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

بستنی مخصوص سرآشپز


بستنی مخصوص سرآشپز
● مواد لازم:
نیم‌ لیتر بستنی شکلاتی
▪ نیم لیتر بستنی وانیلی
▪ یک عدد موز
▪ یک گرم شکلات خرد شده
▪ یک بسته بیسکویت مادر
● طرز تهیه:
یک ظرف مستطیلی پیرکس مانند که بتوان آن را در فریزر قرار داد، آماده کنید. یک لایه یک سانتی‌متری بستنی وانیلی در انتهای ظرف قرار دهید و صاف کنید. موز را در قطعات کوچک‌ خرد و در روی بستنی وانیلی پخش کنید. یک لایه بستنی شکلاتی به آن اضافه و روی بستنی شکلاتی، قطعات خرد شده بیسکویت مادر را بپاشید. روی تکه‌های بیسکویت یک لایه بستنی وانیلی و شکلاتی را که در ظرف دیگری اندکی با هم مخلوط کرده‌اید، قرار دهید. تکه‌های شکلات را روی آن بپاشید. بستنی را تا زمان سرو در داخل فریزر قرار دهید. برای سرو بستنی مخصوص سرآشپز هم می‌توانید از همین ظرف استفاده کنید و هم می‌توانید بستنی آماده شده را در قطعات مکعب مستطیل ببرید و روی یکدیگر بچینید.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید