جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت تریبون اقتصاد / ۱۴۰۳/۱۰/۲۶

آیا ایرانی‌ها نان سالم می‌خورند؟

آیا ایرانی‌ها نان سالم می‌خورند؟
سنگک به عنوان یکی از سالم‌ترین نان‌های سنتی ایران شناخته می‌شود. این نان به طور سنتی با آرد کامل گندم و سبوس‌دار تهیه می‌شود که آن را منبعی غنی از فیبر و مواد مغذی می‌کند. این نان اگر با آرد کامل پخته شده باشد، غنی از فیبر و سبوس است، هضم آسانی دارد و شاخص گلیسمی (شاخصی که بیانگر اثر یک ماده غذایی بر میزان قند خون فرد است) آن نسبت به نان‌های دیگر پایین‌تر است. درضمن رنگ تیره‌تری هم دارد. اما مساله این است که در حال حاضر خیلی از نانوایی‌ها نان سنگک را هم با آرد تصفیه‌شده می‌پزند که فاقد ارزش‌های غذاییِ …