دوشنبه / ۳۰ تیر / ۱۴۰۴ - 21 July, 2025
 سایت تجارت ایده آل / ۱۴۰۴/۰۳/۱۸

نکاتی درباره استفاده از ظروف نچسب در آشپزی

نکاتی درباره استفاده از ظروف نچسب در آشپزی
به گزارش تجارت ایده‌آل، دکتر حمید حقانی حقیقی  و دکترای علوم و صنایع غذایی با اشاره به استفاده از ظروف نچسب برای پخت و پز روزانه در سراسر جهان گفت: ظروف نچسب و تفلون تا دمای ۲۶۰ درجه سانتی­گراد، برای آشپزی ایمن در نظر گرفته می­شوند. اما پوشش‌‌های تفلونی در دمای بالاتر شروع به شکستن