دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۳/۱۰/۲۱

واکاوی علت کیفیت پایین نان در کرمانشاه/ پاسکاری متولیان! - تسنیم

واکاوی علت کیفیت پایین نان در کرمانشاه/ پاسکاری متولیان! - تسنیم
کیفیت نان در چند سال گذشته هر روز نسبت به روز گذشته در حال کاهش است و این در حالیست که متولیان در بخش‌های مختلف عوامل مختلفی از جمله کیفیت پایین گندم داخلی، اهمال کارخانجات آرد یا نانوایی‌ها را دلیل این کاهش کیفیت عنوان می‌کنند.