یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۳/۱۰/۳۰

حداکثر سبوس‌گیری آرد باید 5 درصد باشد - تسنیم

حداکثر سبوس‌گیری آرد باید 5 درصد باشد - تسنیم
رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: حداکثر سبوس‌گیری آرد باید 5 درصد باشد، در حالی که هم اکنون آرد نان سنگک 6 تا 12 درصد، آرد نان لواش و تافتون 12 تا 18 درصد، آرد نان بربری 18 تا 21 درصد سبوس‌گیری می‌شود.