سه شنبه / ۳۱ تیر / ۱۴۰۴ - 22 July, 2025
 سایت شفقنا / ۱۰ ساعت قبل

«حمص»، میکروب‌های گوشت را کاهش و ارزش غذایی را افزایش می‌دهد | شفقنا

«حمص»، میکروب‌های گوشت را کاهش و ارزش غذایی را افزایش می‌دهد | شفقنا
شفقنا آینده- دانشمندان نشان می‌دهند که حمص دم‌کرده با گوشت بره، پروتئین، آهن و طعم بیشتری دارد و در عین حال تازه‌تر می‌ماند و به افراد دارای رژیم غذایی انعطاف‌پذیر و ورزشکاران، طعمی غنی از مواد مغذی را به این دیپ کلاسیک می‌دهد. به گزارش شفقنا از مدیکال نیوز، یک مطالعه اخیر در Foods، ویژگی‌های [ ]