دوشنبه / ۲۳ تیر / ۱۴۰۴ - 14 July, 2025
 خبرگزاری شفقنا / ۱۴۰۳/۱۱/۰۴

مطالعه جدید: مصرف گوشت قرمز فرآوری شده 13درصد خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد | شفقنا

مطالعه جدید: مصرف گوشت قرمز فرآوری شده 13درصد خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد |  شفقنا
شفقنا-مطالعه جدیدی که توسط گروهی از پزشکان دانشکده بهداشت عمومی در دانشگاه هاروارد انجام شد، نشان می‌دهد خوردن گوشت قرمز فرآوری شده خطر ابتلا به زوال عقل را تا 13 درصد افزایش می‌دهد. به گزارش شفقنا، مصرف گوشت قرمز قبلا با نرخ بالاتر سرطان مرتبط بود و اکنون یک مطالعه طولانی مدت آن را با [ ]