چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت شفقنا / ۱۴۰۴/۰۲/۲۴

فواید سلامتی و حقایق تغذیه‌ای درباره مصرف ساردین | شفقنا

فواید سلامتی و حقایق تغذیه‌ای درباره مصرف ساردین | شفقنا
شفقنا آینده- ساردین‌ها به عنوان یک ماهی چرب، به طور طبیعی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ چند غیراشباع (PUFAs)، به ویژه ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) هستند که از سلامت قلب، مغز و متابولیسم پشتیبانی می‌کنند. ساردین‌ها همچنین سرشار از مواد مغذی ضروری هستند که التهاب را کاهش می‌دهند، از سلامت استخوان‌ها حمایت [ ]