پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت شفقنا / ۱۴۰۴/۰۲/۱۶

محققان دانشگاه کالیفرنیا،: حذف ژن در گندم، پروتئین‌های حساسیت‌زا را کاهش می‌دهد و در عین حال کیفیت نان را حفظ می‌کند | خبرگزاری بین المللی شفقنا

محققان دانشگاه کالیفرنیا،: حذف ژن در گندم، پروتئین‌های حساسیت‌زا را کاهش می‌دهد و در عین حال کیفیت نان را حفظ می‌کند | خبرگزاری بین المللی شفقنا
شفقنا آینده- گندم منبع اصلی کالری، کربوهیدرات و پروتئین در سراسر جهان است و پروتئین‌های گلوتن متمایز آن چیزی است که به خمیر نان و پاستا بافت و خاصیت ارتجاعی می‌دهد. اما همچنین می‌تواند باعث واکنش‌های خودایمنی مانند بیماری سلیاک شود که شیوع آن در سراسر جهان رو به افزایش است. به گزارش شفقنا از [ ]