یکشنبه / ۱۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 3 August, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۱۱/۱۹

الزامات استفاده از نیتریت سدیم به عنوان نگهدارنده در فرآورده‌های گوشتی

الزامات استفاده از نیتریت سدیم به عنوان نگهدارنده در فرآورده‌های گوشتی
فرآورده‌های گوشتی از مهم‌ترین منابع تأمین پروتئین در رژیم غذایی محسوب می‌شوند. در این میان، نیتریت به‌عنوان یک افزودنی کلیدی، نقشی اساسی در حفظ رنگ، طعم، ماندگاری و ایمنی این محصولات ایفا می‌کند. با این حال، بحث‌های زیادی پیرامون تأثیرات احتمالی نیتریت بر سلامت انسان وجود دارد. در این گزارش، به بررسی عملکرد نیتریت در فرآورده‌های گوشتی و چالش‌های مرتبط با آن پرداخته‌ایم.