جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۴/۰۳/۱۷

باقی‌مانده سموم در محصولات غذایی در حد پایین است | سلامت غذا، اولویت اصلی سازمان غذا و دارو

باقی‌مانده سموم در محصولات غذایی در حد پایین است | سلامت غذا، اولویت اصلی سازمان غذا و دارو
رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اولویت ایمنی غذا در برنامه‌های ملی سلامت، اعلام کرد میزان باقی‌مانده سموم و آفات در محصولات غذایی بسیار اندک است و این سازمان در تلاش است تا همین مقادیر نیز با دقت بیشتر کنترل شود.