سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت رکنا / ۱۴۰۴/۰۱/۱۹

کالباس های زیر ۴۰ درصد گوشت از چه موادی تشکیل می شوند؟

کالباس های زیر ۴۰ درصد گوشت از چه موادی تشکیل می شوند؟
رکنا: سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر این‌که درج درصد گوشت در فرآورده‌هایی مانند سوسیس و کالباس یک الزام قانونی است، گفت: فرآورده‌هایی که کمتر از ۴۰ درصد گوشت دارند، ارزش تغذیه‌ای پایین‌تری دارند.