پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۳/۱۲/۰۷

شاید باورتان نشود تا به امروز تخم مرغ را به اشتباه پخت میگردید

شاید باورتان نشود تا به امروز تخم مرغ را به اشتباه پخت میگردید
آب‌پز کردن بی‌نقص تخم‌مرغ کاری چالش‌برانگیز است، زیرا آلبومین (سفیده تخم‌مرغ) و زرده ترکیبات متفاوتی دارند و برای دستیابی به طعم و بافت ایده‌آل، نیاز است در دماهای مختلف پخته شوند اما متخصصان می‌گویند که سرانجام این معما را با تکنیکی به نام «پخت دوره‌ای یا متناوب» حل کرده‌اند.