شنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 2 August, 2025
 سایت نیک صالحی / ۱۴۰۴/۰۱/۱۷

طرز تهیه خورش ریواس بهاری خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورش ریواس بهاری خوشمزه و مجلسی
گیاه ریواس از گذشته دور تا به امروز بعنوان گیاه خوراکی و دارویی از کاربردهای فراوانی برخوردار بوده است. بخش خوراکی ریواس همان ساقه های گل دهنده گیاه است که هم زمان با باز شدن گل ها به مصرف می رسند . ساقه ها در این مرحله ترد و تازه بوده و توسط روستاییان جمع آوری و وارد باز می گردند. ریواس دارای ویتامین های A و C فراوان و املاح معدنی زیاد نظیر پتاسیم، کلسیم می باشد. از طرفی ریواس دارای فیبر فراوان و در مقابل، کمترین میزان چربی است. بنابراین از ارزش غذایی زیادی برخوردار است.