شنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 2 August, 2025
 خبرگزاری میزان / ۱۴۰۴/۰۳/۱۵

چند توصیه برای خرید و ذبح دام/ ۲ نکته ضروری پس از دریافت گوشت نذری

چند توصیه برای خرید و ذبح دام/ ۲ نکته ضروری پس از دریافت گوشت نذری
یک متخصص بیماری‌های داخلی به بیان توصیه‌هایی در رابطه با خرید و ذبح دام و همچنین نکاتی که باید پس از گرفتن گوشت نذری رعایت شود، پرداخت و گفت: افرادی که گوشت نذری دریافت می‌کنند لازم است قبل از استفاده، گوشت را بشویند و همچنین برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو لازم است گوشت بلافاصله پس از ذبح مورد استفاده قرار نگیرد و ۲۴ ساعت در پخچال بماند.