یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۲/۰۸

طرز تهیه خوراک لوبیا راجما به سبک هند با طعم‌های ادویه‌ای

طرز تهیه خوراک لوبیا راجما به سبک هند با طعم‌های ادویه‌ای
خط سلامت: راجما (Rajma) یکی از غذاهای سنتی و محبوب هند است که با ترکیب لوبیا قرمز، گوجه‌فرنگی، سیر، زنجبیل و ادویه‌های مختلف هندی تهیه می‌شود. این خوراک پرطعم که معمولاً با برنج باسماتی سرو می‌شود، از طعمی گرم و خوشبو برخوردار است. در ادامه، با طرز تهیه این غذای اصیل هندی آشنا شوید.