جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۱/۲۲

تأثیر چربی‌های خوب و بد بر آلزایمر

تأثیر چربی‌های خوب و بد بر آلزایمر
خط سلامت: بیماری آلزایمر یکی از شایع‌ترین اختلالات عصبی است که حافظه و عملکرد شناختی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. تحقیقات نشان می‌دهند که نوع چربی مصرفی در رژیم غذایی می‌تواند نقشی کلیدی در پیشگیری یا تسریع این بیماری داشته باشد. چربی‌های اشباع و ترانس خطر آلزایمر را افزایش می‌دهند، در حالی که چربی‌های غیراشباع مانند امگا 3 می‌توانند از مغز محافظت کنند. در این مقاله، به بررسی نقش تغذیه در سلامت مغز و راهکارهایی برای کاهش خطر زوال عقل می‌پردازیم.