پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۲/۱۴

میزان مصرف گوشت قرمز بر اساس سن، جنس و وزن

میزان مصرف گوشت قرمز بر اساس سن، جنس و وزن
خط سلامت: گوشت قرمز به‌عنوان یک منبع پروتئین مهم در رژیم غذایی بسیاری از افراد قرار دارد، اما مصرف زیاد آن می‌تواند خطرات جدی برای سلامت جسمی و روانی به همراه داشته باشد. از بیماری‌های قلبی و عروقی تا مشکلات گوارشی و روانی، اثرات منفی گوشت قرمز می‌تواند متنوع باشد. در این مقاله به بررسی بیماری‌هایی می‌پردازیم که مصرف بیش از حد گوشت قرمز می‌تواند ایجاد کند.