یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024


طرز تهیه مربای توت سفید، ساده و خوشمزه - خبرنامه
۱۴۰۳/۰۲/۲۶ / سایت خبرنامه / سبک زندگی

طرز تهیه مربای توت سفید، ساده و خوشمزه - خبرنامه

مربای توت سفید یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع مرباها است که می‌توانید در منزل تهیه کنید. این مربا علاوه بر طعم لذیذ، خواص بی‌نظیری نیز دارد. در این

مربای توت سفید یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع مرباها است که می‌توانید در منزل تهیه کنید. این مربا علاوه بر طعم لذیذ، خواص بی‌نظیری نیز دارد. در این مقاله طرز تهیه مربای توت سفید به دو روش ساده و سریع را به شما آموزش می‌دهیم. مواد لازم برای تهیه مربا توت سفید توت سفید: ۱ کیلوگرم شکر: ۷۵۰ گرم آب: ۲ پیمانه آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری زعفران حل شده: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری) بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای آلبالو، خوش رنگ و خوشمزه طرز تهیه مربا توت سفید

در ادامه دو روش برای تهیه مربای توت سفید، بیان شده است:

روش اول: توت‌ها را به دقت پاک کنید و دم آنها را بگیرید. سپس به آرامی بشویید و آبکش کنید. توت‌ها را داخل یک قابلمه لعابی یا تفلونی بریزید. شکر و آب را به توت‌ها اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط را به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مربا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد. در دقایق پایانی پخت، زعفران حل شده و وانیل را اضافه کنید. بعد از اینکه مربا به غلظت دلخواه رسید، آبلیمو را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بجوشانید. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را داخل شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید و در جای خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.

روش دوم: توت‌ها را پاک کرده و بشویید. توت‌ها را داخل یک ظرف بریزید و به همان اندازه شکر اضافه کنید. مخلوط را به آرامی هم بزنید و به مدت ۱ شب در یخچال قرار دهید تا شکر به طور کامل آب توت‌ها را بکشید. روز بعد، مخلوط توت و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به تدریج هم بزنید تا شکر حل شود و مربا بجوشد. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. در دقایق پایانی پخت، زعفران حل شده، وانیل و آبلیمو را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را داخل شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید و در جای خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید. نکاتی برای خوشمزه تر شدن مربای توت سفید برای تهیه مربای توت سفید از توت‌های درشت و سفت استفاده کنید تا در حین پخت له نشوند. می‌توانید به جای وانیل از هل یا گلاب نیز استفاده کنید. اگر مربای شیرین‌تری می‌خواهید، می‌توانید مقدار شکر را به دلخواه افزایش دهید. برای اینکه مربا رنگ روشن‌تر داشته باشد، می‌توانید از آبلیمو ترش استفاده کنید. برای غلیظ‌تر شدن مربا می‌توانید از کمی ژلاتین استفاده کنید. بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت آلبالو با هسته، همراه قدیمی روزهای داغ تابستان!

خواص مربای توت سفید: مربای توت سفید سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، آهن، کلسیم و پتاسیم است. این مربا به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارش و پیشگیری از کم خونی کمک می‌کند. مربای توت سفید همچنین دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است که به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

ارسال رتبه

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.