یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024
۱۴۰۳/۰۲/۰۱ / خبرگزاری ایسنا / فناوری
بهبود فرآیند فرآوری لبنیات با نانوحباب
بررسیها نشان میدهد که نانوحباب اثرات مثبتی در بهبود فرآیند فرآوری لبنیات دارد. کاهش مصرف انرژی در پمپاژ سیالات حاوی ذرات چربی و کاهش گرفتگی غشاها از جمله مزیتهایی است که فناورینانوحباب برای صنایع لبنی به ارمغان میآورد.
پرسپولیس استقلال فوتبال انتخابات ریاست جمهوری لیگ برتر انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 علی لاریجانی لیگ برتر ایران ایران رژیم صهیونیستی فلسطین