یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۱/۰۹

افزایش دی‌اکسیدکربن؛ کاهش ارزش مواد غذایی

افزایش دی‌اکسیدکربن؛ کاهش ارزش مواد غذایی
افزایش سطح دی‌اکسیدکربن اتمسفر، موجب افزایش نگرانی‌ها در مورد آب‌وهوای غیرعادی و افزایش دما شده و دانشمندان را ترغیب کرده است تا چگونگی واکنش محصولات به این تغییرات را به ویژه از نظر عملکرد و کیفیت تغذیه بررسی کنند زیرا با افزایش دی‌اکسیدکربن رشد محصولات بیشتر اما ارزش مواد مغذی کاهش می‌یابد.