شنبه, ۱۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 8 June, 2024


غذایی خوشمزه که در سال چند روز بیشتر فرصت تازه خوری آن را ندارید
۱۴۰۳/۰۱/۳۰ / خبرگزاری ایسنا / استانها

غذایی خوشمزه که در سال چند روز بیشتر فرصت تازه خوری آن را ندارید

 این روزها که شاهد جوانه زدن درختان و سبز شدن آنها در هر باغ و دشت و کوی و برزن هستیم و عطر رستنی‌ها و خوردنی‌های فصل بهار را به‌ راحتی می‌توان حس کرد، در اغلب شهرهای خراسان رضوی بساط پختن انواع و اقسام غذاهای محلی پهن است، از اشکنه پیاز و قاقرو و ریواس گرفته تا پخت انواع نان‌های محلی با سبزی‌های کوهی، نان‌روغنی با مخلوط پیاز کوهی و زیزی تا تفتان‌هایی با سبزی‌های معطر و خودرو.