یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024


شمارش معکوس تا افتتاح سه پروژه بزرگ بیمارستانی اراک
۱۴۰۳/۰۲/۲۸ / خبرگزاری ایسنا / اقتصادی

شمارش معکوس تا افتتاح سه پروژه بزرگ بیمارستانی اراک

ابر پروژه‌های بیمارستانی حضرت ولیعصر(عج)، بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان سینا رضایی آشتیانی و فاز سوم بیمارستان فوق تخصصی انکولوژی و سرطان آیت‌ الله خوانساری شهر اراک پس از سال‌ها انتظار، در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته‌اند.

شمارش معکوس تا افتتاح سه پروژه بزرگ بیمارستانی اراک

ایسنا/مرکزی ابر پروژه‌های بیمارستانی حضرت ولیعصر(عج)، بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان سینا رضایی آشتیانی و فاز سوم بیمارستان فوق تخصصی انکولوژی و سرطان آیت‌ الله خوانساری شهر اراک پس از سال‌ها انتظار، در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته‌اند. محسن جاویدان، مدیر منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در جریان بازدید خبرنگاران از پروژه‌های حوزه سلامت، در رابطه با احداث فاز سوم بیمارستان آیت‌الله خوانساری اظهار کرد: این پروژه که از سال ۱۳۹۷ به مساحت ۴۵۰۰ متر مربع کلید خورده است دارای ۷۶ تخت بیمارستانی، ۲۵ تخت اورژانس و ۵ اتاق عمل تخصصی است.

موانع جذب متخصصین انکولوژی رفع می‌شود

وی با بیان اینکه این بیمارستان تنها بیمارستان تخصصی کشور است که مخصوص سرطان ساخته شده است، افزود: سال‌ها در اراک، فوق تخصص و جراح انکولوژی نداشتیم چراکه امکانات و محیط مناسبی را در اختیار نداشتیم ولی با افتتاح این بیمارستان می‌توانیم بهترین متخصصین انکولوژی و سرطان را جذب کنیم.

جاویدان با بیان اینکه با تکمیل این فاز، دیگر نیازی به اعزام بیماران مبتلا به سرطان به سایر شهرها نخواهد بود، گفت: ساختمان این پروژه که پیشرفتی ۹۹ درصدی دارد، کاملا توسط مجمع خیرین استان مرکزی با اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی احداث شده است.

وی ادامه داد: موتورخانه فاز سوم بیمارستان نیز که پیشرفتی ۹۰ درصدی دارد، مشترکا توسط خیرین و دانشگاه با اعتباری بالغ بر ۶۶ میلیارد تومان احداث شده است.

مدیر منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه نیاز است، افزود: اگر برق پروژه ظرف یکی دو ماه آینده وصل شود به مرحله بهره‌برداری خواهیم رسید.

وی با اشاره به ۱۲۰۰ متر محوطه سازی برای این پروژه گفت: ۳۱ میلیارد تومان تجهیزات خریداری شده و اکنون در انبارهای دانشگاه نگهداری می‌شوند.

خبرهای خوب پس از ۱۶ سال انتظار

جاویدان در رابطه با بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) نیز اظهار کرد: سال ۸۳ فاز طراحی این بیمارستان آغاز شده و سال ۸۷ کلنگ‌زنی این بیمارستان به مساحت ۵۵ هزار متر مربع صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه ساخت این بیمارستان از سال ۸۸ تا ۹۳ متوقف شده بود اضافه کرد: در طرح اولیه قرار بود این بیمارستان ۳۲۰ تخت داشته باشد ولی اکنون ۵۲۰ تخته خواهد داشت.

جاویدان با اشاره به تغییر دو پیمانکار بیمارستان از سال ۸۷ تاکنون گفت: سال ۱۴۰۰ سومین پیمانکار انتخاب شده و کار این پیمانکار تاکنون ادامه داشته است.

پیشرفت ۹۷ درصدی چهارمین بیمارستان بزرگ کشور

وی با اشاره به پیشرفت ۹۷ درصدی بیمارستان افزود: این پروژه در مجموع ۱۲۰۰ میلیارد تومان هزینه داشته است و با ۵۵ هزار متر مربع زیربنا، چهارمین بیمارستان‌ کشور از لحاظ وسعت است.

مدیر منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: طبقه دهم تا پنجم بیمارستان کامل شده ولی طبقه پنجم تا همکف ۹۸ درصد و طبقات منفی یک و منفی دو ۹۵ درصد پیشرفت داشته‌اند.

وی با بیان اینکه از یک ماه بعد عملیات اجرایی بیمارستان شروع خواهد شد افزود: انتقال تمام خدمات از ساختمان قدیم به جدید حدودا یکسال طول خواهد کشید ولی به زودی مردم شهر اراک و استان مرکزی از بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) بهره‌مند خواهند شد.

باید برای پارکینگ بیمارستان فکری کرد

جاویدان با اشاره به تخریب ساختمان قدیمی بیمارستان و احداث پارکینگ و بلوک f بیمارستان به جای آن گفت: مسئولین ترافیک شهری استان باید اقدام موثر و عاجلی در خصوص پارکینگ بیمارستان انجام دهند.

وی با اشاره به خرید ۵۷۰ میلیارد تومان تجهیزات برای بیمارستان ولیعصر(عج) افزود: بالغ بر هزار نفر تاکنون جذب بیمارستان شده‌اند و اگر لازم باشد تعداد نیروی بیشتری را جذب خواهیم کرد.

مدیر منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) به روز ترین اتاق عمل‌های ایران را دارد و تمامی تجهیزات بیمارستان از بهترین تجهیزات روز دنیا هستند.

احداث اولین مجتمع بین‌المللی آموزشی اورژانس کشور در اراک

جاویدان در رابطه با پایگاه اورژانس هوایی اراک نیز اظهار کرد: این پایگاه که در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری رسیده، بزرگترین و استانداردترین اورژانس هوایی کشور است.

وی با بیان اینکه این پایگاه به همت دانشگاه و خیرین ساخته شده است گفت: ما تنها استانی هستیم که مجمع خیرین اورژانس داریم و به واسطه کمک خیرین تاکنون ۱۸ پایگاه ساخته‌ایم.

جاویدان تصریح کرد: به کمک بالگرد هوانیروز اصفهان که در پایگاه ما مستقر است، کلیه بیمارانی را که نیاز به مراقبت‌های تخصصی دارند به مرکز استان یا پایتخت منتقل می‌کنیم.

وی با بیان اینکه کلیه خدمات این پایگاه رایگان است، افزود: با وجود اینکه هر ساعت پرواز ۸۰ میلیون تومان هزینه دارد ولی کلیه پروازها به صورت رایگان انجام می‌پذیرد.

وی با اشاره به اینکه میانگین زمان پرواز از دورترین نقطه استان تا اراک ۱۱ تا ۱۲ دقیقه است، گفت: تاکنون ۶۰ تا ۷۰ درصد بیماران به واسطه خدمات اورژانس هوایی استان از مرگ حتمی نجات پیدا کرده‌اند.

جاویدان با اشاره به انجام ۸۰۲ پرواز و انتقال ۹۲۴ بیمار توسط این پایگاه تصریح کرد: به زودی اولین مجتمع بین المللی آموزشی اورژانس کشور به مساحت ۳۳ هزار متر مربع در اراک ساخته می‌شود.

وی در رابطه با ساخت خوابگاه دانشجویی ریحانه اظهار کرد: ساخت این خوابگاه از سال ۹۵ آغاز شده و هفتم مهر سال گذشته به پایان رسید. ما در عرض ۴ ماه حدود ۵۰ درصد ساخت خوابگاه را جلو بردیم.

جاویدان با بیان اینکه این خوابگاه با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان ساخته شده است اضافه کرد: خوابگاه ریحانه ۲۴۰ نفر ظرفیت دارد که تا ۳۰۰ نفر نیز قابل افزایش است.

مدیر منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: اولین خوابگاه متاهلی استان تحت عنوان خوابگاه شهید سلیمانی با ظرفیت ۱۹ خانوار و با اعتباری حدود ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان سال گذشته به بهره برداری رسید.

افتتاح بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان تا یکماه دیگر

وی در رابطه با بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان سینا رضایی آشتیانی نیز اظهار کرد: ساخت این بیمارستان ۱۱۰ تخت خوابی با زیربنای ۱۰ هزار متر مربع در سال ۹۷ آغاز شد.

جاویدان اضافه کرد: پدر مرحوم سینا رضایی آشتیانی تا ۲۰ درصد کار را جلو برد و تحویل دانشگاه داد ولی پس از آن روند ساخت بیمارستان یکسال متوقف شد. 

مدیر منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه سال ۱۴۰۰ کار را دوباره شروع کردیم گفت: برای این بیمارستان ۲۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است و تا ماه آینده به مرحله بهره برداری خواهد رسید.

انتهای پیام خبرنگار کامیار زادفر دبیر شیده ناعمی دبیر لیلا بنیادی لینک کوتاه برچسب‌ها: استانی-اقتصادی _بيمارستان اراك اورژانس لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال