یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۴/۰۴/۲۸

به‌کارگیری نانوحباب در تولید توت‌فرنگی توسط فعال حوزه کشاورزی ایرانی

به‌کارگیری نانوحباب در تولید توت‌فرنگی توسط فعال حوزه کشاورزی ایرانی
تهران- ایرنا- یکی از فعالان حوزه کشاورزی گلخانه‌ای در کشور به کمک فناوری نانو حباب در گلخانه توت‌فرنگی، موفق به افزایش کَمّی محصولی، بهبود کیفی، حذف قارچ‌کش و کاهش مصرف مواد شیمیایی و ارتقای سلامت ریشه گیاه شده است.