دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۴/۰۳/۱۴

آموزش درست کردن خورش ایرانی بدون گوشت

آموزش درست کردن خورش ایرانی بدون گوشت
خورش، یکی از ستون‌های اصلی آشپزی ایرانی است؛ غذایی خوش‌عطر و خوشمزه که از نسل‌های پیش به ما رسیده و جایگاه ویژه‌ای سر سفره‌ها دارد. اما وقتی صحبت از خورش ایرانی به میان می‌آید، گوشت گویی یک عنصر جدانشدنی به نظر می‌رسد. آیا واقعاً نمی‌توان خورش را بدون گوشت پخت و همچنان طعمی دلپذیر و اصیل داشت؟