دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۴/۰۲/۰۲

آیا نان تُست‌شده ارزش غذایی پایینی دارد؟ | تست کردن نان، قند خون را بالا می‌برد؟

آیا نان تُست‌شده ارزش غذایی پایینی دارد؟ | تست کردن نان، قند خون را بالا می‌برد؟
نان، یکی از منابع اصلی کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی است و بخش عمده انرژی روزانه افراد را تأمین می‌کند. همچنین به دلیل داشتن فیبر بالا، ویتامین‌های گروه B، مواد معدنی نظیر آهن، منیزیم و روی از نظر تغذیه‌ای ارزش بالاتری نسبت به نان‌های سفید دارد.