پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 سایت فرآشپز / ۱۴۰۳/۱۲/۲۷

(ویدیو) اسلایس نارگیل پسته؛ ترکیبی فوق العاده از باقلوا و لوز - فراشپز

(ویدیو) اسلایس نارگیل پسته؛ ترکیبی فوق العاده از باقلوا و لوز - فراشپز
مواد لازم: پودر نارگیل چرب ۲۷۵ گرم. آرد سفید قنادی : ۶۵ گرم. پودر قند یا شکر ۱۲۵ گرم. سفیده تخم مرغ ۷۵ گرم. وانیل. مغز : ۱۵۰ تا ۱۷۰ گرم. پودر هل. زعفران.